Milani Make it last setting spray

En settingspray kan vara både din vän och ovän. Den håller din makeup stenhårt på plats men en alltför flitig användning kan resultera i en torr och irriterad hud, lite som en riktigt bra (stark) hårspray. Alkohol är ofta nummer två på ingredienslistan efter vatten, och just alkohol denat som många sprayer innehåller kan vara uttorkande. Det är däremot alkoholen (bland annat) som behövs för att få makeupen att sitta längre, plus att sprayen dunstar istället för att rinna ner längs kinderna när du sprayat den. Slutsats: Använd om du gillar dem men kanske inte dagligen om du har tendens att reagera på alkoholen.
 
Så, idag ska vi snacka om Milani Make it last Setting spray som kan vara svaret på dina böner om du letat efter en effektiv och budgetvänlig version.
 
Milani Make it last Setting Spray
 
Passar:
Dig som upplever att makeupen inte sitter på plats under dagen men inte vill hålla på och göra touch ups i tid och otid.
 
Passar inte:
Dig som vill undvika denatunerad alkohol.
 
Användning:
Spraya lätt när du lagt färdigt din makeup, eller mellan varje lager om du vill vara riktigt hardcore. Jag personlighen har inga problem med makeup som rinner av, så jag använder inte sprayer som dessa särskilt ofta utan föredrar istället en mist som ger lyster.
 
Det bästa:
Fixerar makeupen och får den att sitta, precis som den säger (jag har använt den när jag sminkat mina vänner inför utekvällar). Den reducerar pudrighet till viss del men ger inget uppenbart glow, då finns det andra sprayer att spana efter. Bra storlek när du ska resa också!
 
Det sämsta:
Har en stark doft av alkohol, men den försvinner när sprayen dunstat.
 
Pris:
179 kr/60 ml
 
 
Recensioner | Milani, Recensioner, Setting spray, Skönhetsblogg, få sminket att hålla | |
Upp