REN Perfect Canvas

Gillar du tanken av hudvård och primer i ett? Har du letat efter en primer utan silikon? Då kanske Perfect Canvas från REN är din grej!
 
Vad är det?
Ett serum utan silikoner som är det sista steget i din hudvårdsrutin innan du applicerar makeup. Jag skulle kalla det en hybrid mellan serum och primer.
 
Passar:
Alla, både dig som sminkar dig och som inte gör det.
 
Användning:
Ta några droppar (inte en hel pipettspets) och massera lätt in i huden efter dagkräm och solskydd. Fortsätt med ditt smink eller kör osminkat om du vill bara vill ha något som får folk att säga "vad fin du är idag", och vem vill inte det?
 
Det bästa:
Perfect Canvas innehåller hyaluronsyra som är en grym fuktbindare och en ingrediens som varje människa borde lägga till i sin hudvårdsrutin. Istället för silikoner har REN lagt till Agave tequilana extrakt som omedelbart fyller och jämnar ut huden. Jag har inget emot att använda silikoner, men för dig som undviker det är denna helt klart värd att spana in.
 
Det sämsta:
Lite för parfymerad. Tycker också att prislappen är lite väl hög så det är tyvärr inget jag kommer ha hemma jämt som jag annars hade velat.
 
Pris:
629 kr/30 ml (kronans apotek)
 
Hudvård, Recensioner | Hudvård REN, Primer, REN, Serum, Silikonfritt, Skönhetsblogg, Sminkblogg | |
Upp